Loinpas sitten blogin. Alkoi elämä käydä tylsäksi kun on vaan koulua ja töitä ja kaikenlaista sähläystä joka viikonloppu.. Ei vaan. Siihen kyllästyy. Perustin tämän blogin koska jotkut asiat ottaa välillä päähän ja ne täytyy saada kirjotettua jonnekin, ja päiväkirjani on lopuillaan.
  Tänään kismittää erityisesti se, että mulla on vieläkin yskä (ollut jo kolme viikkoa) ja nyt se on yltymässä uudestaan flunssaksi. Arg! Lisäksi luulen uskoni siihen että kaikki on mahdollista hiipuvan. Niin ei saa käydä.
  Vein filosofiankokeeni akalle (opettaja, jonka olemus ei vaan sovi yhteen mun kas), koska sain siitä kuutosen ja haluan tietää, millä tavoin esseeni "ei ole filosofinen vastaus". Luulin aina olevani pohdiskelevaa tyyppiä. Aka omi paperin ja sanoi pohtivansa sitä seuraavaan etiikan tuntiin asti (ihanaa, mulla on sitä myös tässä jaksossa!). Saa nähdä.
   Huomenna täytyy pakata Tallinnan-matkaa varten, jonne lähetään koulun yhteiskuntaopin kurssilta. Hohoo. Mitähän siitäki tulee :D Kasa lukion 2-luokkalaisia yöpyy tallinnalaisessa hotellissa.. Myös Sweeney Todd täytyy nähdä huomenna. Yritin käydä kattomassa sen teatterissa, mutta ei - kun ollaan muutaman kuukauden alle 18 niin tietenkin me ollaan liian nuoria ja haavoittuvaisia näkemään niin raakaa leffaa kuin Sweeney Todd. Joskus ärsyttää lainkuuliaiset ihmiset, mikä into oikeesti.. Leffa vaihtui silloin There will be bloodiin, joka on luultavasti psyykkisesti paljon kamalampi elokuva. K-13.
   Nyt ei jaksa enempää, mutta ehkä tää on ihan kelpo aloitus.. Nukkumaan buranan voimin.
P.S. Kuuntelussa Iso H:n Vapaus. Mielenkiintoista.

What Beatle are you?

George Harrison

You are wise beyond your years, caring. A listener, not a talker.

quiz154outcome3.jpg